Jäseneksi

Tule mukaan toimintaan!

Jäsenet ovat yhdistyksen voimavara ja merkki paikallisten sitoutumisesta oman asuinalueensa kehittämistyöhön. Aktiivinen jäsenyys myös vaikuttaa EU-varojen kanavoitumiseen alueellemme. Jäsenenä pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan. Jäsen voi käyttää äänivaltaansa yhdistyksen kevät- ja syyskokouksissa. Jäsenyys tarkoittaa myös oman asuinalueen edunvalvontaa.

 

Pirityisten toiminta on avointa kaikille toiminnasta kiinnostuneille. Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä toiminta-alueen asukkaat ja yhteisöt, kuten kunnat, yhdistykset ja yritykset. Jäsenenä tuet Pirityisten toimialueen maaseudun kehittämiseen liittyvää työtä ja luot myös edellytyksiä sille, että Leader-rahoitusta on jatkossakin käytettävissä.

 

Voit halutessasi tilata sähköisen uutiskirjeen, vaikka et olisikaan jäsen. Uutiskirjeen avulla tiedotamme mm. alueen tapahtumista, tukimuodoista, rahoitetuista hankkeista ja toiminnastamme yleensä. Uutiskirjeen saa ilmoittamalle meille sähköpostiosoitteen.

Rekisteriseloste ja tietosuojaseloste uutiskirjeen tilaajia koskien.

Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko tietää Pirityisten ajankohtaisista uutisista heti ensimmäisten joukossa? Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme vuoden aikana sähköpostiisi 3-6 uutiskirjettä, joissa kerromme mm. ajankohtaisista asioista, leader-toiminnasta ja palveluistamme.

Liity Pirityisten jäseneksi!

Uusia aktiivisia jäseniä tarvitaan mukaan toimintaan.
Tervetuloa mukaan maaseudun kehittämistyöhön!


Jäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä liittymislomake ja maksamalla liittymismaksu alla olevilla tiedoilla Pirityisten tilille. Pirityisten hallitus hyväksyy uudet jäsenet. 

 

Jäsenmaksut vuonna 2023:

 

Henkilöjäsen 10€

Yhdistys, yhteisö, yritys 20€

 

Voit myös ryhtyä ainaisjäseneksi.

Ainaisjäsenmaksu on 10 x jäsenmaksun määrä.

 

Jäseneksi liittyvän tulee täyttää ohessa oleva liittymislomake, jonka jälkeen jäsenmaksun voit maksaa Pirityiset ry:n pankkitilille:

 

OP Halsua: 503303-25606
tai
swift: FI6950330320005606
BIC: OKOYIFIHH

 

Jäsenrekisteriä koskeva tietosuojaseloste

 

 

  • Jos kyseessä on yhdistys tai yritys, kirjoita nimi Etunimen kohdalle