Pirityiset ry:n tekemät hanketukipäätökset vuonna 2007

1. Kansanmusiikkisäätiö
Kaustisen alueen majoitusjärjestelmän toteutus

Budjetti: 78 000,00 €Tuki: 80 %Tiivistelmä: Määritellään, toteutetaan ja käyttöönotetaan Internet- verkossa toimiva majoitusjärjestelmä Kaustisen alueen majoituspalveluja tuottaville tahoille erikoisuutena perhemajoitus.

2. Kansanmusiikki Instituutti / Kansanmusiikkisäätiö
KaseJuha

Budjetti: 89 564,00 €Tuki: 80 %Tiivistelmä: Hankkeen tavoitteena on kehittää seutukunnan julkaisuosaamista seuraavilla aloilla; hankerahoitus, tuotantoprosessi, sopimuskäytännöt, markkinointi, promootio, sekä jakelukanavat.

3. Patanan Nuorisoseura ry
Patanan NuVa

Budjetti: 161 150,00 €Tuki: 60 %Tiivistelmä: Hankkeessa rakennetaan palaneen nuorisoseurantalon tilalle uusi sekä jääkiekkokaukalo.  

4. Halsuan hevosjalostusyhdistys ry
Käpylä

Budjetti: 69 011,00 €Tuki: 60 %Tiivistelmä: Investointihankkeella parannetaan ravirata-aluuen turvallisuutta. Rakennetaan turvallinen ja vaatimuksia vastaava ravirata. Pysäköintialuetta siirretään, jolloin ravien aikana ei tarvitse ylittää ajorataa. Rakennetaan istumakatsoma sekä aita kauttaaltaan raviradan ympärille.

5. Köyhäjoen Metsästysseura ry
Nylky – kylmähuone

Budjetti: 42 927,00 €Tuki: 60 %Tiivistelmä: Rakennetaan nylky- ja kylmähuone metsästysseuralle, jolla saadaan laatuvaatimukset täyttävät lihan käsittelypaikka. Tiloja voivat käyttää mm. maanviljelijät. Tehdään myös sosiaalitilat hiihto- ja suunnistuskilpailujien osaanottajia varten. Tehdään myös viemäröinti ja umpinainen likakaivo, jotka parantavat hygieeniaa ja puhtaanapitoa

6. Perhon kiri ry
Kuntorata 

Budjetti: 105 735,00 € Tuki: 60 %Tiivistelmä: Rakennetaan kuntorata kaikkien perholaisten ja turistien käyttöön 

7. Halsua Talo Viljami Kalliokoski Museokannatusyhdistys ry
Remontti

Budjetti: 14 000,00 €Tuki: 60 %Tiivistelmä: Vesikaton uusiminen. Entinen tiilikatto puretaan ja tilalle tulee peltikatto. Parvekkeen puuosat ja katto korjataan, betoniosat uusitaan. Taloa käytetään kokous, koulutus ja juhlatilaisuuksissa.