Hanketukipäätökset 2020

Toholammin kyläyhdistys ry

Budjetti: 61 926,00

Tuki: 60%

Kunnostamalla kylätaloa lisätään sen käytännöllisyyttä ja turvallisuutta sekä varmistetaan terveet rakenteet ja turvallinen tekniikka. Liikuntaesteisyyksiä poistetaan ja talo on entistä paremmin kaikille saavutettava. Ullakon ja yläpohjan kunnostus säästää rakennuksen energiakustannuksissa. Lämpötekniikan ja putkien uusimiset tekevät talosta toimivamman yhä useamman kansalaisryhmän käyttää. Asianmukainen valaistus turvaavat kulkua sisäänkäynneillä ja soveltuvat valaisimiltaan arvokkaaseen taloon.

Perhon ampumaratayhdistys ry

Budjetti: 197 645,00 €

Tuki: 40%

Hankkeessa rakennetaan asianmukaiset kokoontumis-, koulutus- ja kokoustilat Perhon ampumaradan yhteyteen. Kohderyhmänä on ampumaradan käyttäjät ja Perhon erilaiset yhdistykset, joilla ei ole kokoontumis- ja kokoustiloja.

Räyrinki-seura ry

46 100,00 €

Tuki: 60%

Räyrinki-seuran omistaman entisen Isonkylän koulun lämmitysjärjestelmä uusittiin hankkimalla kalliolämpöjärjestelmä. Samalla uusittiin ulko-ovia ja sadevesijärjestelmä ja remontoitiin sisä- ja ulkotiloja. Hanke mahdollistaa entisen koulun kiinteistön käytön jatkossakin yhteiseksi hyväksi.