Yrittäjä, anna äänesi kuulua! Mielipiteesi on meille tärkeä!

Pirityiset ry on vahvasti mukana tukemassa alueen yritystoimintaa myöntämällä yritystukia toimialueensa yrityksille. Leader-toiminnalla voimme tukea pieniä yrityksiä esimerkiksi investoinneissa, liiketoiminnan käynnistämisessä ja yrityksen kehittämisessä. Erityisesti haluamme kannustaa yrityksiä yhteistyöhön.

Miksi yrittäjyyden tukeminen on tärkeää?

Yrittäjyys luo maaseudulle nostetta ja elinvoimaisuutta lisäten palveluja ja työpaikkoja. Paikallisiin ihmisiin ja elinkeinoihin pohjautuvana sitä ei voi kukaan viedä alueelta pois. Leader – toiminta tarjoaa pienimmillekin yrityksille tilaisuuden saada neuvontaa, opastusta ja tukea investointeihin ja kehittämiseen.

Valmistelemme parhaillaan tulevan ohjelmakauden kehittämisohjelmaa. Meille on tärkeää tietää, millaisia tukimuotoja yrittäjät pitävät tärkeinä ja mihin rahoitusta tulisi kohdentaa. Tämän kyselyn avulla kartoitamme alueen yritysten tarpeita toiminnan tukemiseksi ja kehittämiseksi.

Kyselyyn:

https://forms.office.com/r/ThGbDucMu9

Jaa

Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko tietää Pirityisten ajankohtaisista uutisista heti ensimmäisten joukossa? 

Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme vuoden aikana sähköpostiisi 3-6 uutiskirjettä, joissa kerromme mm. ajankohtaisista asioista, Leader-toiminnasta ja palveluistamme.