Töitä tarjolla viestintäosaajalle!

Haemme palvelukseemme TIEDOTTAJAA / VIESTIJÄÄ täysiaikaiseen työsuhteeseen noin puolen vuoden ajaksi. Tarjoamme inspiroivan maaseudun kehittämisen näköalapaikan, jossa voit hyödyntää luovuutta ja monipuolista viestintäosaamista tuoden esille hankkeiden tarinat ja tulokset kiinnostavalla tavalla. Tehtävän keskeisin sisältö on vaikuttavuusviestintä, johon kuuluu kerätä ja koota tietoa sekä tiedottaa ja viestiä mm. Pirityisten rahoittamista hankkeista eri viestintäkanavissa. Olennainen osa tehtävää on hanketoimijoiden tapaaminen ja haastatteleminen, joista osa saattaa sijoittua ilta- ja viikonloppuaikoihin. Työtehtäviin kuuluu myös muita työnantajan osoittamia työtehtäviä.  
 
Työsuhde on määräaikainen, kestoltaan n. 6 kk päättyen viimeistään 31.3.2025. Noudatamme 1 kk koeaikaa. 
 

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta, monipuolista viestintäosaamista, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputöihin sekä oman auton käyttömahdollisuutta. 

Eduksi katsomme Pirityisten toiminta-alueen tuntemisen sekä kokemuksen hanketoiminnasta ja maaseudun kehittämistyöstä. 

Arvostamme tiimityöskentelytaitoa, oma-aloitteisuutta sekä reipasta, rohkeaa ja luovaa työotetta.  

Pieni ja rento työyhteisömme tarjoaa tukea työtehtäviisi, visioillesi ja ideoillesi. Meillä on mahdollisuus kehittää ja kehittyä! Toimistomme sijaitsee Kaustisella, joka on pääasiallinen työskentelypaikka. 
 
 
Lisätiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa kesäkuun aikana Pirityiset ry:n toiminnanjohtaja Krista Järvelä 044 235 9838, krista.jarvela@pirityiset.fi 

 
Muut tiedot: 
Työsuhde alkaa 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan syyskuun alussa. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. 
Hakemukset & CV:t pyydetään lähettämään 26.7.2024 kello 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tyopaikat@pirityiset.fi . Hakemusten tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Työhaastattelut järjestetään 9.8.2024. 

Jaa

Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko tietää Pirityisten ajankohtaisista uutisista heti ensimmäisten joukossa? 

Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme vuoden aikana sähköpostiisi 3-6 uutiskirjettä, joissa kerromme mm. ajankohtaisista asioista, Leader-toiminnasta ja palveluistamme.