Soite siirtyy epidemian kiihtymisvaiheeseen – vaikutukset Pirityisten toimintaan

Keski-Pohjanmaan alueellinen COVID-19-viranomaistyöryhmä kokoontui tiistaina 11.5.2021 arvioimaan alueellista tilannekuvaa sekä alueellisia suosituksia. Keskeiset kiihtymisvaiheen tunnusluvut täyttyvät Soiten alueella, joten alueellisia kokoontumissuosituksia tiukennetaan. Yksityistilaisuuksien kokoontumissuositus on sisätiloissa max. 10 henkilöä.

Pirityiset työskentelee edelleen pääsääntöisesti etänä, ja yhteydenpito hoidetaan puhelimitse, sähköpostilla ja etäyhteyksien välityksellä. Soiten alueellinen kokoontumissuositus vaikuttaa myös kevätkokoukseemme, joka järjestetään 18.5. klo 19 Camping Halsuan Helmessä. Noudatamme uusia kokoontumissuosituksia, ja tarjoamme mahdollisuutta osallistua kevätkokoukseen etäyhteyden välityksellä. Kevätkokouksen Teams-linkin saat sähköpostitse osoitteesta krista.jarvela@pirityiset.fi 

Paikan päällä kokoukseen voi osallistua siis max. 10 henkilöä. Noudatamme koronasuosituksia, eli käytämme kasvomaskia ja huolehdimme 2 metrin turvaväleistä sekä käsihygieniasta.

Uudet, alueelliset suositukset ovat voimassa ajalla 12–23.5.2021. Kaikki alueelliset koronavirustilanteen määräykset ja suositukset listataan Soiten koronasivustolla: https://korona.soite.fi/suositukset/ 

Jaa

Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko tietää Pirityisten ajankohtaisista uutisista heti ensimmäisten joukossa? 

Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme vuoden aikana sähköpostiisi 3-6 uutiskirjettä, joissa kerromme mm. ajankohtaisista asioista, Leader-toiminnasta ja palveluistamme.