Pirityiset hakee toiminnanjohtajaa

Leader-ryhmä Pirityiset ry toimii maaseudun kehittäjänä Halsualla, Kaustisella, Lestijärvellä, Perhossa, Toholammilla ja Vetelissä sekä Kokkolan kaupungin Kälviällä, Lohtajalla ja Ullavassa. Leader-toiminnan päärahoitus tulee Euroopan unionin maaseuturahastosta. Rahoitamme yleishyödyllisiä ja elinkeinotoimintaa edistäviä hankkeita sekä yritystukia. Keskeisiä yhteistyökumppaneitamme on toiminta-alueellamme toimivat yhdistykset ja pienet yritykset, joita aktivoimme ja neuvomme hakemaan Leader-rahoitusta.

Pieni ja tiivis työyhteisömme hakee toiminnanjohtajan sijaista vuodeksi. Toiminnanjohtaja vastaa Pirityiset ry:n johtamisesta, kehittämisestä ja hallinnosta. Toimenkuvaan kuuluvat Leader-ryhmän operatiivinen johtaminen, henkilöstö- ja taloushallinto, aluekehitystyö ja verkostojen rakentaminen, hankevalmistelu, neuvonta ja raportointi sekä tulevan ohjelmakauden valmisteluun liittyvät tehtävät.

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai opistotasoista tutkintoa, kokemusta Leader-työstä, kehittämis- ja esimiestyöstä sekä henkilöstö- ja taloushallinnon osaamista ja toiminta-alueen tuntemusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea positiivista asennetta, joustavuutta, ystävällisyyttä, ratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja halua tehdä töitä. Määräaikainen työsuhde alkaa 1.11.2021 ja päättyy 31.10.2022. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Työsuhteeseen sovelletaan KVTES:ia. Toimipiste sijaitsee Kaustisella. Työ edellyttää oman auton käyttöä sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin.

Kysy lisätietoja: hallituksen puheenjohtaja Risto Pakkala, p. 040 7376 557

Hae paikkaa: Hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluettelo pyydetään lähettämään 29.9.2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen tyohakemukset@pirityiset.fi

Jaa

Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko tietää Pirityisten ajankohtaisista uutisista heti ensimmäisten joukossa? 

Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme vuoden aikana sähköpostiisi 3-6 uutiskirjettä, joissa kerromme mm. ajankohtaisista asioista, Leader-toiminnasta ja palveluistamme.