Kysely ympäristöteoista keskipohjalaisille kylille, yhteisöille ja asukkaille

Maaseudun Sivistysliitto, Pirityiset ry ja Keskipohjalaisten Kylät ry selvittävät yhteistyössä keskipohjalaisilta kyliltä ja paikallisilta yhdistyksiltä, miten ympäristöviisauden ja luonnon monimuotoisuuden edistäminen näkyy ja kuuluu kylillä ja taajamissa. Oheisella kyselyllä kartoitetaan kylien ja yhdistysten kiinnostusta osallistua hankkeeseen, jossa tehdään konkreettisia ympäristötekoja Keski-Pohjanmaalla. Ympäristötyöt yhdessä kylien kanssa olisi tarkoitus aloittaa syksyllä 2024.

Kyselyllä kartoitetaan, millaisia ympäristötekoja kylissä jo tehdään, sekä millaisia toimia on suunnitelmissa. Kyselyyn toivotaan vastauksia niin kylä- ja asukasyhdistyksiltä kuin muilta paikallisesti toimivilta yhdistyksiltä ja yhteisöiltä. Kyselyyn voit vastata myös yksityishenkilönä, jos olet kiinnostunut tekemään ympäristötöitä ja -talkoita asuinympäristösi hyväksi paikallisissa yhdistyksissä. VASTAA KYSELYYN TÄÄLLÄ: https://forms.office.com/e/1Z5ZbM1eKs (Kysely avautuu uuteen välilehteen.)

Kyselyn toteuttaa Maaseudun Sivistysliitto. Vastaaminen vie n. 10 min ja vastausaikaa on 12.5.2024 saakka.

Jaa

Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko tietää Pirityisten ajankohtaisista uutisista heti ensimmäisten joukossa? 

Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme vuoden aikana sähköpostiisi 3-6 uutiskirjettä, joissa kerromme mm. ajankohtaisista asioista, Leader-toiminnasta ja palveluistamme.