Kysely Pirityisten toiminta-alueen kehittämisestä

Leader Pirityiset valmistautuu uuteen EU:n rahoituskauteen mm. laatimalla uuden kehittämisstrategian ohjaamaan alueellista Leader-kehittämistä ja Leader-rahoituksen kohdentamista. Uuden strategian valmisteluun tarvitsemme kaikkien alueen asukkaiden aktiivista osallistumista ja mielipiteitä. 

Leader-metodi ohjaa Pirityiset ry:n toimintaa. Kantavana ajatuksena on paikallisen asiantuntemuksen ja osaamisen hyödyntäminen alueen kehittämistyössä. Pirityisillä oma paikallisen maaseudun kehittämis-strategia Juurevat kylät, joka on laadittu yhteistyössä alueen asukkaiden ja eri toimijoiden kanssa.

Nyt kuuntelemme alueen ihmisten mielipiteitä siitä, mihin varat tulevalla ohjelmakaudella tulisi käyttää. Siksi olemme laatineet tämän kyselyn, johon toivomme mahdollisimman paljon vastauksia. Meille on tärkeää tietää, mitä asioita alueen ihmiset pitävät tärkeinä, mitä vahvuuksia ja mahdollisuuksia alueellamme on ja miten mahdollisia uhkia voisi heikentää tai poistaa kokonaan.

Kysely on avoinna huhtikuun loppuun saakka. Kyselyyn pääset vastaamaan tästä:
Linkki kyselyyn Pirityisten toiminta-alueen kehittämisestä

Jaa

Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko tietää Pirityisten ajankohtaisista uutisista heti ensimmäisten joukossa? 

Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme vuoden aikana sähköpostiisi 3-6 uutiskirjettä, joissa kerromme mm. ajankohtaisista asioista, Leader-toiminnasta ja palveluistamme.