Hankekoordinaattorin paikka avoinna

TUNNETKO PALOA MAASEUDUN KEHITTÄMISTÄ KOHTAAN?  

Pirityiset etsii sopivaa henkilöä hankekoordinaattoriksi 

Haemme hankekoordinaattoriksi kehittämishenkistä asiantuntijaa, joka puhuu samaa kieltä asukkaiden, yrittäjien ja nuorten kanssa. Koordinaattorin tehtävänä on välittää tietoa yrityksille ja yhdistyksille Leader-rahoituksesta, neuvoa rahoituksen haussa ja rakentaa yhteistyöverkostoja. Työtehtäviin kuuluu myös yleisiä toimistotöitä, hankehallinnointia, taloushallintoa, viestintää sekä tapahtumien järjestämistä. 

Tehtävä edellyttää kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, tehtävään soveltuvaa koulutusta, mahdollisuutta oman auton käyttöön ja joustaviin työaikoihin. Eduksi katsomme kokemuksen Leader-rahoituksesta tai maaseudun kehittämisestä, yhdistys- ja yritystoiminnan ymmärryksen sekä Pirityisten toiminta-alueen tuntemisen.  

Tarjoamme mukavan ja rennon työyhteisön, vaihtelevan työn ja vapauden vaikuttaa työn toteutustapaan. Yhdistyksen toimitilat sijaitsevat Kaustisella, joka on pääasiallinen työskentelypaikka. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työhaastattelut suoritetaan 17.3.2023

 Jätä hakemuksesi 13.3.2023 klo 12.00 mennessä tyohakemukset@pirityiset.fi 

Lisätietoja: Krista Järvelä 044 235 9838 

Jaa

Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko tietää Pirityisten ajankohtaisista uutisista heti ensimmäisten joukossa? 

Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme vuoden aikana sähköpostiisi 3-6 uutiskirjettä, joissa kerromme mm. ajankohtaisista asioista, Leader-toiminnasta ja palveluistamme.