Ylpeydellä Kylästä -Webinaari

Tervetuloa mukaan Ylpeydellä Kylästä -webinaariin (Teams) 22.3.22 klo 9–11.30!

Maaliskuun lopulla alkaa neljän webinaarin sarja, joka tarttuu maallemuuton nosteeseen ja tarjoilee monipuolisen kattauksen kyläasumisen ja maallemuuton edistämisestä. Ensimmäisessä osassa kuullaan Saimi Hoyerin, Tuomas Kuhmosen ja Miko Heinilän ajatuksia paikkaseksikkyydestä sekä kylien vetovoimasta.

Ylpeydellä Kylästä -webinaarisarja on tarkoitettu kaikille kylien kehittäjille: maallemuuton edistäjille, kylille, kunnille, päättäjille kaikilla tasoilla sekä potentiaalisille maallemuuttajille. Kokonaisuudessa panostetaan asiantunteviin puhujiin ja inspiroiviin esimerkkeihin. Kaikki osat järjestetään etäyhteydellä Teamsin välityksellä.

22.3.22 webinaarin puhujat:
Tuomas Kuhmonen – Pandemiasta Landemiaan

Miko Heinilä – Paikkaseksikkyys maaseudulla
Saimi Hoyer – Ylpeydellä Kylästä


Ensimmäisenä ääneen pääsee Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen tutkimusjohtaja Tuomas Kuhmonen. Hän uppoutuu näkökulmaan, miten pandemia voi hyödyttää maallemuuttoa ja miltä maailma näyttää kylien näkökulmasta pandemian jälkeen. Toinen puheenvuoro annetaan Kyrö Distilleryn perustajajäsenelle ja tislaamon johtajalle Miko Heinilälle. Miko avaa ajatusta maaseudun paikkaseksikkyydestä ja sen hyödyntämisestä kylien markkinoinnissa ja brändäyksessä. Kolmantena webinaarissa on äänessä hotelli Punkaharjun johtaja Saimi Hoyer, joka toimii myös Suomen Kylät ry:n Ylpeydellä Kylästä -kampanjan suojelijana. Saimi pitää webinaarin inspiraatiopuheenvuoron maallemuutosta ja siitä mitä tunteita kyläasuminen herättää parhaimmillaan. Webinaari on osa neljän webinaarin sarjaa ja se on tarkoitettu kaikille kylien kehittäjille: maallemuuton edistäjille, kylille, kunnille, päättäjille kaikilla tasoilla sekä potentiaalisille maallemuuttajille. Kokonaisuudessa panostetaan asiantunteviin puhujiin ja inspiroiviin esimerkkeihin. Kaikki osat järjestetään etäyhteydellä Teamsin välityksellä.

Webinaarisarjan toteuttaa yhteistyössä Suomen Kylät ry, Päijät-Hämeen Kylät sekä Vierumäen Kyläyhdistyksen Vetovoimainen Vierumäki -hanke.


FB-tapahtuma:
https://fb.me/e/3jlC0sDfU


Ilmoittaudu mukaan:
https://forms.office.com/r/yHX6Sj178J


Lisätietoa:
www.phkylat.fi/ylpeydellakylasta


Tapahtuma järjestetään Teamsilla, mutta halutessasi voit tulla seuraamaan webinaaria Pirityisten toimistolle, Kauppatie 2, Kaustinen, Ilmoittaudu tarjoiluja varten viimeistään 21.3. mennessä täältä:
https://forms.office.com/r/a58rvk8wTLmennessä

Jaa

Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko tietää Pirityisten ajankohtaisista uutisista heti ensimmäisten joukossa? 

Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme vuoden aikana sähköpostiisi 3-6 uutiskirjettä, joissa kerromme mm. ajankohtaisista asioista, Leader-toiminnasta ja palveluistamme.