Tulevaisuus kylässä, Tulevaisuustyöpaja 1

Tulevaisuustyöpajojen ensimmäisessä osassa haluamme herätellä tulevaisuuskeskustelua liittyen maaseutuun ja sen mahdollisiin tulevaisuuksiin. Kaikista olemassa olevista ja todellisista haasteista ja uhkakuvista huolimatta tulevaisuus voi olla nykyhetkeä parempi – se pitää vain pystyä ensin kuvittelemaan. Alueen ihmisten yhteinen visio toivottavasta tulevaisuudesta on ensimmäinen askel yhteiseen kehittämiseen, tekoihin ja toimintaan.

Tervetuloa siis mukaan Pirityisten järjestämään tulevaisuustyöpajojen ensimmäiseen webinaariin ke 28.4.21 klo 18.00-19.30.

Ensimmäisessä tulevaisuustyöpajassa suunnittelija Sami Tantarimäki Turun yliopiston Brahea-keskuksesta johdattelee meidät aiheeseen kertomalla, millainen on tulevaisuuden älykäs maaseutu ja yhteisö. Kuuntelun lisäksi osallistujat pääsevät työskentelemään pienryhmissä. Ryhmätyöskentelyn tuloksia hyödynnetään Pirityisten tulevan ohjelmakauden strategian laatimisessa.

Toinen tulevaisuustyöpaja järjestetään ke 5.5.21 klo 18.00-19.30. Siellä kerätään konkreettisia ideoita, ajatuksia, tekoja ja toimenpiteitä maaseudun kehittämiseksi alueellamme.

Tilaisuudet on tarkoitettu kaikille maaseudun kehittämisestä kiinnostuneille. Voit välittää kutsun myös eteenpäin!

Tapahtuma järjestetään Zoom-sovelluksella. Tapahtumalinkki lähetetään ilmoittautuneille. Voit ilmoittautua toiseen tai molempiin työpajoihin ke 28.4. klo 12 mennessä tämän lomakkeen kautta https://forms.office.com/r/D04bBdhVNc

Työpajawebinaarit ovat osa Pirityisten tulevan ohjelmakauden (2021-2027) valmisteluprosessia.

Jaa

Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko tietää Pirityisten ajankohtaisista uutisista heti ensimmäisten joukossa? 

Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme vuoden aikana sähköpostiisi 3-6 uutiskirjettä, joissa kerromme mm. ajankohtaisista asioista, Leader-toiminnasta ja palveluistamme.