Tervetuloa kevätkokoukseen

Kevätkokous pidetään tiistaina  16.6.2020 klo 18.00 Ullavan Ylikylän nuorisoseuran talolla (Rahkosentie 226, 68390 Rahkonen).

Kokouksen alussa Pirityisten toiminnanjohtaja Elina Itäniemi kertoo tulevan ohjelmakauden valmisteluista.

Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokousmateriaalit jaossa kokouspaikalla.

Tule paikalle kokoukseen vain terveenä!

Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.

Muista turvaväli 1-2 metriä.

Tapahtumissa on muistettava turvavälit. Suositeltu turvaväli henkilöiden välillä on 1–2 metriä.

Pese kädet ja puhdista niitä käsihuuhteella.

Pese kädet huolellisesti runsaalla vedellä ja saippualla tai käsidesillä kun saavut tapahtumaan. Desinfioi käsiäsi aina ennen kahvia, WC-käynnin jälkeen sekä aina aivastamisen tai yskimisen tai niistämisen jälkeen tai kun kädet ovat näkyvästi likaiset. Kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperisiin käsipyyhkeisiin. Jos käsienpesu ei ole mahdollista, käytä käsihuuhdetta. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.

Muista yskiä oikein.

Kun yskit tai aivastat, laita suun eteen kertakäyttönenäliina ja laita se heti käytön jälkeen roskikseen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suu kyynärtaipeella. Muista pestä sen jälkeen kädet.

Lämpimästi tervetuloa!

Jaa

Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko tietää Pirityisten ajankohtaisista uutisista heti ensimmäisten joukossa? 

Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme vuoden aikana sähköpostiisi 3-6 uutiskirjettä, joissa kerromme mm. ajankohtaisista asioista, Leader-toiminnasta ja palveluistamme.