Pirityisten aamukahvit (teemana Nuoret) & Nuoriso Leader -tietovartti tiistaina 19.3.2024

Tervetuloa matalan kynnyksen verkostoaamukahveille Pirityisten kanssa 19.3.2024 klo 8.30-9.00!

Helmikuun aamukahvien teemana on NUORET. Aamukahvien vieraaksi saapuu Keskipiste-Leaderin nuorisoaktivaattori Anu Suotula, joka kertoo aamukahvien lomassa, minkälaisia nuorten omia hankkeita Nuoriso Leader rahoituksella on toteutettu Pohjois-Pohjanmaan alueella!

Pirityisten aamukahveille ovat tervetulleita kaikki toiminta-alueemme asukkaat ja toimijat! Pirityisten tavoitteena on kehittää keskipohjalaisten mahdollisuuksia hyvään elämään maaseudulla. Pirityiset ry toimii Halsualla, Kaustisella, Lestijärvellä, Perhossa, Toholammilla ja Vetelissä sekä Kokkolan maaseutualueilla Kälviällä, Lohtajalla ja Ullavassa. Jos jokin näistä kolahtaa sinuun ja maaseudun kehittäminen on lähellä sydäntäsi, tervetuloa linjoille muiden samanhenkisten alueemme asukkaiden ja toimijoiden kanssa! Tiedossa rentoa jutustelua,  verkostoitumista, ajankohtaisia asioita ja ilmiöitä sekä tietoa tulevista tapahtumista!

Nuoriso Leader -tietovartti 19.3.2024 klo 9.00-9.15!

Aamukahvien jälkeen Pirityisten tietovartissa klo 9.00-9.15 toiminnanjohtaja Krista Järvelä kertoo tarkemmin Nuoriso Leader-rahoituksesta ja sen edellytyksistä alueellamme. Nuoriso Leader tarjoaa matalan kynnyksen rahoitusta nuorten omille hankkeille sekä mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa. Se uudistaa tekemistä, innostaa kokemuksiin, herättää yhteiset ideat ja virtaa nuorilta nuorille!

Ilmoittaudu mukaan maanataihin 18.3. klo 15 mennessä tämän linkin kautta: https://forms.office.com/e/ptMKyY4LPY

Samalla lomakkeella voit ilmoittautua myös Pirityisten Nuoriso Leader -tietovarttiin!

Jaa

Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko tietää Pirityisten ajankohtaisista uutisista heti ensimmäisten joukossa? 

Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme vuoden aikana sähköpostiisi 3-6 uutiskirjettä, joissa kerromme mm. ajankohtaisista asioista, Leader-toiminnasta ja palveluistamme.