Pirityisten aamukahvit 20.2. klo 8.30-9.00 teemana KYLÄT & vieraana kyläasiamies Miia Tiilikainen

Tervetuloa matalan kynnyksen verkostoaamukahveille Pirityisten kanssa 20.2.2024 klo 8.30-9.00!

Helmikuun aamukahvien teemana on KYLÄT. Aamukahvien vieraaksi saapuu Keskipohjalaiset kylät ry:n kyläasiamies Miia Tiilikainen, joka kertoo aamukahvien lomassa keskipohjalaisten kylätoimijoiden mahdollisuudesta tilata toimintansa tueksi ilmaisia Kyläkoutsi® -koulutuksia!

Pirityisten aamukahveille ovat tervetulleita kaikki toiminta-alueemme asukkaat ja toimijat! Pirityisten tavoitteena on kehittää keskipohjalaisten mahdollisuuksia hyvään elämään maaseudulla. Pirityiset ry toimii Halsualla, Kaustisella, Lestijärvellä, Perhossa, Toholammilla ja Vetelissä sekä Kokkolan maaseutualueilla Kälviällä, Lohtajalla ja Ullavassa. Jos jokin näistä kolahtaa sinuun ja maaseudun kehittäminen on lähellä sydäntäsi, tervetuloa linjoille muiden samanhenkisten alueemme asukkaiden ja toimijoiden kanssa! Tiedossa rentoa jutustelua,  verkostoitumista, ajankohtaisia asioita ja ilmiöitä sekä tietoa tulevista tapahtumista!

Ilmoittaudu mukaan maanataihin 19.2. klo 15 mennessä tämän linkin kautta: https://forms.office.com/e/Q22Ef5PJvg

Samalla lomakkeella voit ilmoittautua myös Älykkäät Kylät -tietovarttiin!

Aamukahvien jälkeen (klo 9.00-9.15) Pirityisten toiminnanjohtaja Krista Järvelä vetää kiinnostuneille Älykkäät kylät -tietovartin, jossa pureudutaan ratkaisuja haasteisiin etsivään Älykkäät kylät -toimintamalliin.

Jaa

Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko tietää Pirityisten ajankohtaisista uutisista heti ensimmäisten joukossa? 

Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme vuoden aikana sähköpostiisi 3-6 uutiskirjettä, joissa kerromme mm. ajankohtaisista asioista, Leader-toiminnasta ja palveluistamme.