Kestävän kehityksen ilta 27.9.2023 klo 18-20

Tervetuloa Leader Pirityisten ja kumppanien yhdessä järjestämään Kestävän kehityksen iltaan Kaustisen Pelimannitalolle keskiviikkona 27.9.2023 klo 18-20!
(Konstantie 8, Kaustinen. Pysäköinti Pelimannitorille)

Kun puhutaan kestävästä kehityksestä arkipäivän tasolla, puhutaan oikeastaan maalaisjärjen käytöstä. Kaikki ihmiset kuluttavat ja tuottavat jotain. Sillä, miten asumme, liikumme, syömme ja mitä ostamme on merkittäviä ympäristövaikutuksia. Kestävä kehitys liittyy myös siihen, miten toimimme yhdessä muiden kanssa ja huomioimme kulttuurit sekä perinteen säilyttämisen.

Kestävän kehityksen illassa kuulet energiansäästöön ja arkipäivän kuluttamiseen liittyviä vinkkejä sekä esimerkkejä kulttuurisesta ja sosiaalisesta kestävästä kehityksestä.

Tapahtuma järjestetään osana Kestävän kehityksen viikkoa. Kestävän kehityksen viikko on areena, jossa maaseudun toimijoiden vastuullisuustyö tuodaan näkyväksi ja käydään keskustelua alueen kestävyyskysymyksistä. Kestävän kehityksen viikko järjestetään vuosittain viikolla 39. https://kestavankehityksenviikko.fi/

Tapahtumaa järjestämässä: Leader Pirityiset, Martat, Kansanmusiikki-instituutti, Thermopolis Oy

Jaa

Tilaa uutiskirjeemme!

Haluatko tietää Pirityisten ajankohtaisista uutisista heti ensimmäisten joukossa? 

Tilaa nyt sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme vuoden aikana sähköpostiisi 3-6 uutiskirjettä, joissa kerromme mm. ajankohtaisista asioista, Leader-toiminnasta ja palveluistamme.