Uutiset

Toimiston kesäaika

Pirityisten toimisto on suljettu 4.7 – 5.8. välisen ajan. Hankkeiden osalta huomioithan kesälomien vaikutuksen asioiden käsittelyssä. Pirityisten hallitus käsittelee hankkeita seuraavan kerran 6.8.2022. Kokouksessa käsiteltävät hankkeet tulee olla Hyrrässä 17.8 mennessä.

Juurista voimaa

Pirityisten strategia tulevalle ohjelmakaudelle alkaa olla valmis. Tässä tiivistetysti tulevan ohjelmakauden painopisteet. Strategia kokonaisuudessaan tulee myöhemmin luettavaksi kotisivuille.

Kylähaaste 2022

Suomen Kylät haastaa kylille! Kerää 30 elämyspistettä ja jaa kyläelämyksesi somessa aihetunnisteilla #kylähaaste2022 #TeeSeKylillä #KylänNimi ja merkitse kuvaan @SuomenKylät. Voit tallettaa tai tulostaa Kylähaaste2022 -lomakkeen tästä ja merkitä omat suorituksesi siihen. Saat kyläpisteen jokaisesta elämyksestä, ja huomaa kyläbonus! Montako pistettä saat tai saatte perheen voimin kasaan elokuun loppuun mennessä?

Avoimet kylät – Suomen suurin kylätapahtuma

Avoimet kylät -päivä järjestetään 11.6.2022 valtakunnallisesti jo kahdeksatta kertaa. Päivän tavoitteena on lisätä kylätoiminnan tunnettuutta ja esitellä kylien monipuolista toimintaa. Avoimet kylät -päivänä kylät avaavat ovensa ja järjestävät vierailijoille omannäköistään ohjelmaa. Ohjelmassa on sekä perinteisiä pihakirppiksiä ja talkoita että paikallisia erikoisuuksiakin, kuten sauna- ja karaokemaratoneja.