29
joulu

. Posted in Yleiset

Pirityiset ry:n vuonna 2017 tekemät yritystukipäätökset

 

1. Maanrakennus JouKari Oy
Digiloikka
Budjetti: 5 800,00 €
Tuki: 35 %
Tiivistelmä: Yrityksen metsänomistajille tuottamat palvelut liittyvät metsänparannus- ja uudistustoimenpiteisiin. Hankkeen tarkoituksena on siirtää yrityksen toiminnot digiaikaan palvelun tuotannossa.
 
2. AK Floorican
Hierrinkone 17
Budjetti: 9 300,00 €
Tuki: 35 %
Tiivistelmä: Yrityksen toimialana on betonilattioiden valutyöt ja lattiapinnan valmistus. Yritys hankkii hierrinkoneen betonilattioiden valmistukseen.
 
3. Koneurakointi Niko Mikkola
Sieger
Budjetti: 14 500,00 €
Tuki: 35 %
Tiivistelmä: Yritys tulee tuottamaan putkistojen huuhtelupalvelua yrityksille ja muille kiinteistöjen omistajille. Uusi palvelu tarvii ajanmukaisen kaluston. Hankkeen avulla hankitaan putkistojen huuhtelulaite.
 
4. Yhteisökoti Mirjamitupa Ky
SYY-hanke, vanhusten avopalvelujen kehittäminen
Budjetti: 85 407,50 €
Tuki: 35 %
Tiivistelmä: Mirjamitupa tarjoaa turvallista yhteisöllistä asumista 10:lle ikäihmiselle sekä tukea ja ohjausta arjen asioissa. Ominaista on toimintakykyä tukeva hoivakulttuuri. Hanke mahdollistaa päivätoiminnan kehittämisen Mirjamituvalla asiakaslähtöisemmäksi myös päiväkävijöille. Saunotus, yhteinen ruokailuhetki ja muu vapaa-ajan toiminta yhteisökodissa mahdollistaa omaishoitajien lakisääteiset vapaapäivät. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Mirjamituvan toimintaa sekä lisätä palvelutarjontaan ikäihmisten päivätoiminta ja saunapalvelu. Palvelua varten rakennetaan toimintaan soveltuvat toiminta-ja saunatilat.
 
5. Kola Asko
Investointi 1
Budjetti: 111 950,00 €
Tuki: 35 %
Tiivistelmä: Yrityksen palveluita ovat räjäytystyö ja louhinta. Hankkeen avulla hankitaan poravaunu, joka mahdollistaa nopeamman, turvallisemman ja laadukkaamman palvelun.
 
6. Sorkkahoitopalvelut Kalle Jussila Ky
Sorkkahoitopalvelut
Budjetti: 13 773,00 €
Tuki: 35 %
Tiivistelmä: Yritys hankkii sorkkahoitajan työssä tarvittavat työvälineet: sorkkahoitopenkki, siirrettävät aitaelementit, kuumapainepesuri, kulmahiomakoneet ja kannettava tietokone.
 
7. T:mi Jari Mäkelä
Suksihuolto
Budjetti: 16 000,00 €
Tuki: 35 %
Tiivistelmä: Yrityksen toimialana on suksien myynti ja hiontapalvelu. Hankkeen avulla hankitaan suksien hiontakone, kompressori ja jääpankkilaite.
 
8. Navetan Naiset Avoin yhtiö
Jukkolanmäen navetan viimeisen osan kunnostus ja sisustus
Budjetti: 41 189,00 €
Tuki: 35 %
Tiivistelmä: Jukkolanmäen Navetanvintti ja kellari on Keski-Pohjanmaalla Lohtajalla vanhaan navettarakennukseen hyvällä maulla kunnostettu ainutlaatuinen juhlatila, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia ja juhlia ja pidetään kesäkahvilaa. Hankkeella kunnostetaan ja sisustetaan navetan viimeinen osa. 
 
9. Toholammin Fysioterapia Oy
LGP-hoitolaite
Budjetti: 15 900,00 €
Tuki: 35 %
Tiivistelmä: Yritys hankkii LGP-hoitolaitteen, joka mahdollistaa uuden palvelun tuottamisen. Hoitolaitteella toteutetaan erikoishoitoja, joita ei manuaalisesti voida suorittaa esimerkiksi arpikudoksen ja kudosvaurioalueen käsittely alipaineella. LGP-hoito palauttaa kudoksen toiminnallisen kapasiteetin ja sillä on merkittävä aineenvaihdunnallinen, hermostollinen ja hormonaalinen vaikutus.
 
10. Puu & Taide HRK
Kantojyrsin
Budjetti: 7 225,00 €
Tuki: 35 %
Tiivistelmä: Yrityksen toimialan palveluja ovat moottorisahaveistokset, puuveistokset piha ja puutarhapuuston kantojen jyrsintäpalvelu, kiinteistönomistajille oksien ja rangan haketuspalvelu ja pihapuiden kaadot ja kuljetus. Palvelujen kokonaisvaltainen tuottaminen edellyttää kantojyrsimen hankinnan.
 
11. Pohjanmaan Lipputoimisto Oy
Lippu lentoon 4.0
Budjetti: 10 217,42 €
Tuki: 35 %
Tiivistelmä: Hankitaan näyttöruutuja julkisiin tiloihin edistämään tapahtumien markkinointia ja helpottamaan lipun ostoa QR-koodin avulla. Yritykselle tulee uusi markkinointi- ja myyntikanava älypuhelimen ja tabletin avulla.