29
joulu

. Posted in Yleiset

Pirityiset ry:n tekemät hanketukipäätökset vuonna 2017 

 

1. Lestijärven ympäristöyhdistys ry
Valkeisen järven pitkospuiden uusiminen
Budjetti: 25 349,00€
Tuki: 60 %
Tiivistelmä: Valkeisen kierroksen kunnostustoimilla on pyrkimyksenä parantaa järveä kiertävän reitin tasoa parantamalla polun merkintää maastossa täydentämällä ja peruskorjaamalla pitkoksia Pökkelöniemen molemmin puolin noin 830 metrin matkalta. Samalla kunnostetaan Pökkelöniemessä sijaitsevia palvelurakenteita.
 
2. Vetelin Pulkkisen Nuorisoseura ry
Lämpöremontti
Budjetti: 57 433,91 €
Tuki: 60 %
Tiivistelmä: Pulkkisen nuorisoseura on suosittu juhlien ja muiden tilaisuuksien pitopaikka. Nuorisoseurantalo on hyväkuntoinen sekä isokokoinen ja lämpenee tällä hetkellä sähköllä. Nykyiset lämmityskustannukset ovat korkeat ja ekologisesti huono valinta. Lämpöremontti mahdollistaa tilojen ylläpidon ja monipuolisen käytön myös tulevaisuudessa ja lisäksi edistää kestävän kehityksen periaatetta. Lämpöremontti toteutetaan hankkimalla ajanmukaiset maalämpölaitteet kaivoineen.
 
3. Perhon seurojentaloyhdistys ry
Jukola 17
Budjetti: 53 140,00 €
Tuki: 60 %
Tiivistelmä: Hankkeella toteutetaan seurantalon pintaremontti alakerran wc- ja pesutiloihin, kokoustiloihin, ala- ja yläkerran aulaan, luistelijoiden pukuhuoneeseen sekä näyttämö- ja varastotiloihin. Tilat mahdollistavat eri liikunta- ja harrastajaryhmien toiminnan. 
 
4. Suomen metsäkeskus
DigiPerho
Budjetti: 24 000,00 €
Tuki: 75%
Tiivistelmä: DigiPerho yritysryhmähankkeessa yritykset saavat ohjausta ja konsultointia niiden digitaalisten palvelujen suunnitteluun, tuottamiseen ja käyttöönottoon. Lisäksi ryhmän yritykset oppivat tuntemaan paremmin toistensa toimintaa ja oppivat tekemään yhteistyötä keskenään. Ryhmänä kehittämistyö tulee myös taloudellisesti edullisemmaksi. 
 
5. Vetelin Räyringin Nuorisoseura ry
Räyskän räppänät
Budjetti: 12 325,00 €
Tuki: 60 %
Tiivistelmä: Vetelin Räyringin Nuorisoseura ry:n monitoimitalo on monien palveluiden keskus. Tilat pitävät sisällään yritystoimintaa, kirjaston, punttisalin, nuorisotilat sekä erilaisia harrastetiloja käsitöiden ystäville. Monitoimitalon lämmitysjärjestelmä uusittiin öljyltä maalämmölle Leader-hankkeena vuonna 2011-2012. Järjestelmän uusimisen yhteydessä päätettiin toteuttaa myöhemmin myös rakennuksen ovi- ja ikkunaremontit. Tässä hankkeessa monitoimitalolle vaihdetaan kaikki ulko-ovet uusiin ja parannetaan näiden aukkojen lämpötiiveyttä. Ikkunaremontti toteutetaan erillisenä projektina myöhemmin kustannusten jakamiseksi useammalle eri vuodelle.
 
6. Salonkylän Nuorisoseura ry
Kesäteatterin katsomo
Budjetti: 108 808,00 €
Tuki: 60 %
Tiivistelmä: Kesäteatteri on vakiintunut osa Salonkylän nuorisoseuran toimintaa. Vaihtelevilla sääolosuhteilla on todettu olevan merkittävä vaikutus katsojamääriin. Katettu kesäteatteri parantaa yleisön ja näyttelijöiden viihtyvyyttä ja luo paremmat olosuhteet teatteritoiminnalle. Katos luo paremmat edellytykset myös muiden tapahtumien järjestämiseen (nuorisoseuran omien ja myös yksityisten ihmisten).