10
kesä

. Posted in Yleiset

Pirityiset ry:n vuonna 2016 tekemät hanketukipäätökset

 

1. Vetelin Kirkonkylän nuorisoseura ry
Veikkolan keittiön kunnostus
Budjetti: 30 650,00 €
Tuki: 60 %
Tiivistelmä: Kunnostetaan Veikkolan keittiötilat siten, että ruoanvalmistus on mahdollista omissa tiloissa. Hellat ja astianpesukone uusitaan ja uusi ruokakylmiö rakennetaan. Keittiön sähköistys uusitaan. Salin lattia hiotaan ja lakataan.
 
2. Kaustisen metsästysseura ry
Laukaus
Budjetti: 28 423,16 €
Tuki: 60 %
Tiivistelmä: Investoidaan Kaustisen metsästysseura ry:n ja muiden yhdistysten käyttöön siirrettävä ammuntasimulaattori. Tehdään Jahtilaan muutosinvestoinnit ammuntasimulaattoria ja koirakokeiden tuomarointia varten. 
 
3. Itäkylien Kyläyhdistys ry
Honkapirtin leikkikenttä
Budjetti: 6 315,74 €
Tuki:  %
Tiivistelmä: Honkapirtin leikkikentän uudistaminen Kälviän Vuolteella. Olemassa olevat laitteet ovat jo vanhoja ja lahoja. Hankkeen tavoitteena on lapsiperheiden sekä isovanhempien viihtyvyyden lisääminen. Tavoitteena on myös lasten liikunnallisuuden, liikkuvuuden ja sosiaalisuuden edistäminen omalla kylällä.
 
4. Kaustisen Helluntailähetys ry
Seurakunnan kerho- ja nuorisotilojen laajennusremontti
Budjetti: 38 630,00 €
Tuki: 60 %
Tiivistelmä: Kaustisen Helluntailähetys ry:llä on ollut monipuolista kerho- ja nuorisotoimintaa, vaikka varsinaisia tiloja ei ole toimintaan ollutkaan. Nyt toteutetun laajennushankkeen myötä yhdistykselle tulee tilat lapsi- ja nuorisotyöhön, jotka mahdollistavat paremman työn toteuttamisen kohderyhmien parissa.
 
5. Kleemolan kyläyhdistys ry
Virtaa Kleemolassa
Budjetti: 9 707,05 €
Tuki: 60 %
Tiivistelmä: Rakennetaan rinneliukumäki, 25 metriä pitkä vaijeriliuku sekä ostetaan vauvan turvakeinuistuin.
 
6. Ullavan Ylikylän Nuorisoseura ry
Katsomo
Budjetti: 16 914,00 €
Tuki: 60 %
Tiivistelmä: Ullavan Ylikylän Nuorisoseuralla on aktiivista teatteritoimintaa. Nuorisoseuratalon näyttämö on matala ja esitysten katsottavuuden parantamiseksi yhdistys haluaa rakentaa nousevan katsomon. Katsomo on siirrettävä, mikä mahdollistaa sen monipuolisen käytön sekä omissa tiloissa että lainatiloissa. 
 
7. Kanalan vesiosuuskunta
Kanalan vesiosuuskunnan varakaivo
Budjetti: 25 373,60 €
Tuki: 50 %
Tiivistelmä: Hankkeen avulla rakennetaan vesiosuuskunnalle varakaivo veden saannin turvaamiseksi Kanalan kylälle onnettomuustilanteessa. Nykyinen kaivo sijaitsee tien 751 välittömässä läheisyydessä, jonka vuoksi veden saastuminen on suuri riski. 
 
8. Perhon MLL:n yhdistys ry
Seikkailukerho
Budjetti: 29 400,00 €
Tuki: 80 %
Tiivistelmä: Tavoitteena on kehittää seikkailukerhot Möttösen ja Oksakosken kylille hyödyntäen aikaisemmin Leader-rahoitettuja kohtaita kuten Oksakosken kotaa ja Möttösen perinnepirttiä. Kerhojen tavoitteena on tarjota kotona oleville lapsille mahdollisuutta sosiaaliseen toimintaan luontoteeman avulla seikkaillen lähimetsissä ja luonnossa.
 
9. Salonkylän Nuorisoseura ry
Salonkylän tiedotusanke
Budjetti: 8 680,00 €
Tuki: 80 %
Tiivistelmä: Salonkylän NS teettää videon kotikylästään markkinoidakseen kylän harrastusmahdollisuuksia, kylää asuinpaikkana tontteineen ja kylän kaunista luontoa. Tallennetaan nuorisoseuran kesänäytelmät 2016 ja 2017 sekä seuran 80-vuotisjuhlat. Tehdään Suomen juhlavuoden 2017 näytelmä "yhesä yhteen"-periaatteella keräten näytelmämateriaalia yhdessä näyttelijöiden kanssa.
 
10. Räyringin Metsästysseura ry
Uudistus
Budjetti: 27 775,22 €
Tuki: 60 %
Tiivistelmä: Ampumaradan ympäristön kunnostaminen ja rakentaminen. Rakennetaan ampumakatos ja grillikota.
 
11. Toholammin Helluntailäherys ry
Keittiön korjaus
Budjetti: 37 282,00 €
Tuki: 60 %
Tiivistelmä: Uusitaan keittiön lattia ja seinäpinnat, vaihdetaan ikkunat, kalustetaan keittiö, saneerataan aslin seinäpinnat ja lattia. 
 
12. Halsuan Hevosjalostusyhdistys ry
Käpyhalli
Budjetti: 131 941,00 €
Tuki: 60 %
Tiivistelmä: Rakennetaan monitoimihalli Halsuan Käpylän Urheilukeskukseen. Monitoimihalli tulee tarjoamaan tilat ja puitteet liikunta- ja kulttuuritoiminnalle.
 
13. Sykäräisen kyläyhdistys ry
Leikkikenttä
Budjetti: 30 356,80 €
Tuki: 60 %
Tiivistelmä: Sykäräisen kylälle rakennetaan leikkikenttä.
 
14. Ylikylän Kyläyhdistys ry
Kuntotalo
Budjetti: 134 974,00 €
Tuki: 80 %
Tiivistelmä: Peruskorjataan kylätalo, parannetaan energiataloutta ja kehitetään tilojen kätevyyttä. Tavoitteena on harrastustoiminnan ja kuntoliikunnan edellytysten parantaminen.
 
15. Alaviirteen Nuorisoseura ry
Vesikattoremontti
Budjetti: 25 000,00 €
Tuki: 60 %
Tiivistelmä: Uusitaan Alaviirteen Nuorisoseurantalon kaksikerroksisen hirsiosan vesikatto.