28
kesä

. Posted in Yleiset

Tuetut hankkeet

Pirityiset ry toimii Kaustisen seutukunnan ja Kokkolan Kälviällä, Lohtajalla ja Ullavassa maaseudun kehittämisen parissa. Menetelmänä on hanketoiminta. Myönnettävistä hanke- ja yritystuista voit lukea täältä.

Hankkeet voivat toimia paikallisesti yhden kunnan tai useamman kunnan alueella, useamman Leader-ryhmän alueilla (ns. alueiden välisinä hankkeina) tai kansainvälisesti.

Tälle sivulle on koottu

  • Pirityisten myöntämät hanke- ja yritystuet,
  • Pirityisten omat hankkeet sekä
  • yhteishankkeet, joita Pirityiset on mukana toteuttamassa.

Meneillään olevan ohjelmakauden (2014-2020) tietoja päivitetään sivustolle parhaillaan. Nähtävillä myös ohjelmakauden 2007–2013 tiedot.

Edellisellä ohjelmakaudella myönnetyistä hanke- ja yritystuista on myös koottu erillinen hankeluettelo sekä kuvattu video. Videolla esitellään esimerkkihankkeita eri puolilta toiminta-aluettamme. Huomaathan, että osa tukimuodoista on muuttunut ohjelmakausien välillä.

Tällä ohjelmakaudella (2014–2020) rahoitetut hankkeet löytyvät myös Leader Pohjanmaa -portaalin hankerekisteristä. Hankerekisteriin on koottu kaikki meneillään olevan ohjelmakauden (2014–2020) hankkeet, jotka ovat saaneet maaseuturahaston tukea Pohjanmaan ELY-keskuksen tai alueen Leader-ryhmien kautta. Kurkkaa, mitä hankkeita on toteutettu, inspiroidu ja ideoi oma hankkeesi! Hankkeita voi etsiä rekisteristä esimerkiksi rahoittajan tai alueen mukaan tai sanahaun avulla.