15
huhti

Canva-viestintätyöpajat

Lyhde II -tiedotushanke järjestää hanketoimijoille ja hankkeiden parissa työskenteleville sekä yhdistyksille ja yrityksille viestintätyöpajan, jossa opetellaan suunnittelemaan ja toteuttamaan nopeasti ja helposti näyttäviä mainoksia ja muita esityksiä CANVA-ohjelmalla. Kouluttajana toimii kuvataiteilija Tiina Palola.

Järjestämme kaksi samansisältöistä työpajaa:

  • Veteli: ma 23.4.2018 klo 17-20.30, Hotelli Kampeli
  • Kokkola: ke 25.4.2018 klo 9–12, Yritystalo Evald

Lisätiedot ja ilmoittautumiset viim. to 19.4. Maijalle: maija.ahonen(at)pirityiset.fi tai puh. 040 357 9906. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, kumpaan pajaan haluat osallistua. Ilmoitathan samalla myös mahdolliset ruoka-aineallergiat kahvitusta varten.

Paikkoja on rajoitetusti, varaa omasi pian!

canvapajat

27
helmi

Naisenergiaa!-tapahtuma 8.3.

Pirityisten rahoittama Maaseudun asukkaiden energiatietoisuuden edistäminen -hanke kutsuu kaikki ihanat ja energiset naiset viettämään to 8.3. naistenpäivää Lohtajan metsästysseuran majalle hyvässä seurassa.

Ohjelmassa on nokipannukahvittelua, ulkoilua ja mukavaa yhdessäoloa. Tapahtuman lopuksi voi tulla majalle kuuntelemaan esitelmiä energiasta – mistä sitä saa ja minne se katoaa?

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen ke 7.3. mennessä: TKI-asiantuntija Anne-Riikka Rautio, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 706 4720

naisenergiaa080318

22
helmi

Ideasta videoksi -kurssi ti 20.3.

Lyhde II -tiedotushanke järjestää maaseudun hanketoimijoille ja hankkeiden parissa työskenteleville

IDEASTA VIDEOKSI -mobiilivideokurssin ti 20.3.2018 klo 9 – 14.30 Kaustisella Kansantaiteenkeskuksessa (Jyväskyläntie 3).

Opi suunnittelemaan, kuvaamaan ja editoimaan mobiilivideoita omalla kännykälläsi hankkeesi some-kanaviin. Kouluttajana toimii kuvataiteilija Tiina Palola.

Koulutus ilmainen, lounas omakustanteinen (ruokaisa kasvissosekeitto 8 €).

Paikkoja rajoitetusti, varaa omasi pian!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset viim. to 15.3. Maijalle: maija.ahonen(at)pirityiset.fi tai puh. 040 357 9906. Ilmoitathan samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat.

21
loka

Taivaalaasijat Taiteen päivässä 27.10.

Tervetuloa Taivaanlaasijat-teoksen viralliseen julkistamistilaisuuteen Kaustiselle Kansantaiteenkeskuksen (Jyväskyläntie 3) pihapiiriin Taiteen päivänä pe 27.10.2017 kello 14. Tapahtumassa ovat mukana taiteilija Anni Rapinoja, ITE-taiteen äiti Liisa Heikkilä-Palo, Eläkeyhdistyksen kuoro ja duo Maanväki.

Sadasta risuluudasta koostuva Taivaanlaasijat-teos kuuluu viralliseen Suomi100-ohjelmaan. Teoksen on suunnitellut hailuotolainen ympäristötaiteilija Anni Rapinoja (s. 1950), joka hyödyntää taiteessaan luonnonmateriaaleja. Taivaanlaasijat on yhteisöllinen ympäristötaideteos, jonka risuluutia tehtiin yhteistyössä paikallisten yhdistysten kanssa sekä kaikille avoimissa työpajoissa. Teos valmistui kansanmusiikkijuhlien kynnyksellä.

Taivaanlaasijat on osa Pirityisten ISSE-hanketta, joka innostaa maaseudun asukkaita kaunistamaan yhdessä omaa asuin- ja elinympäristöään. Hanke on järjestänyt erilaisia työpajoja sekä rakentanut Kansantaiteenkeskuksen pihapiiriin ITE-taiteen puutarhaa, kaustislaisittain ISSE-puistoa. Kolmivuotinen hanke kestää vuoden 2018 syksyyn asti.

Lisätiedot: hanketyöntekijä Tiina Palola, 040 865 1454, tiina.palola(at)pirityiset.fi